Chrome IG Stories

Det är möjligt att se Instagram Stories på din dator med ett tillägg

Instagram kopierade nyligen Snapchat genom att lansera Stories-systemet. En användare kan dela foton och videor (högst 10 sekunder per video) med alla. Innehållet är bara synligt i 24 timmar, precis som Snapchat.

Berättelser om krom IG

“Problem”, det går inte att se Stories från din dator, du måste gå igenom mobilapplikationen på iOS eller Android. De som är hela dagen framför en dator kan nu komma åt den i sin tur, utan att nödvändigtvis lossa sin smartphone.

Använd bara Chrome och installera det kostnadsfria tillägget IG Story Chrome från Chrome Web Store. När tillägget är installerat, gå bara till Instagram.com för att se Berättelser som visas på hemsidan. Som på mobilen kan vi se cirklarna. Om du klickar på den kan du visa foton och videor som delas av användare. Det är också möjligt att använda pilarna på tangentbordet för att navigera mellan varje foto och video istället för att göra det med musen.

För dem som tvivlar på detta tillägg kan de granska källkoden på GitHub eftersom tillägget är öppen källkod. Och de som vill ha ännu mer, som tekniska detaljer, uppmanas att läsa inlägget som skrivits av utvecklaren på Medium.