workplace-docusign-1.png

DocuSigns elektroniska signatur finns på Workplace via Facebook

arbetsplats-docusign-1.png

DocuSign och Workplace by Facebook har lagt till den elektroniska signaturen på företagets sociala nätverksplattform och i dess chatt.

Denna nya integration är lika mycket ett steg framåt för Workplace som för Docusign, som fokuserar på sina avtal runt molnet, eftersom många digitala omvandlingar och fjärrarbeten pågår. Workplace kunde snabbt vinna affärsanvändare genom att nå frontlinjearbetare. Under tiden blir DocuSign Workplaces elektroniska signaturplattform.

En idé inspirerad av de två företagens kunder

Jérôme Levadoux, gruppens vice ordförande och ansvarig för eSignature-aktiviteten för DocuSign, anger att integrationen drivits av att stora företag är vanliga kunder. Integrationen mellan Workplace av Facebook och DocuSign tog ungefär ett år.

Han tillägger att DocuSign redan har integrerats med Microsoft Office och Google Cloud, men att Workplace by Facebook är den första samarbetsapplikationen den har integrerats i.

”Denna vision drivs av gemensamma lanseringar av kunder med ett stort antal anställda som arbetar utanför e-post och därför behöver fler samarbetsverktyg”, förklarar han. Integrationen innehåller för närvarande DocuSigns elektroniska signaturverktyg men kan inkludera bredare molnavtal i framtiden.

Det bästa av båda verktygen

Enligt Julien Codorniou, vice ordförande för Workplace, kretsar integrationen om Workplace chatbots. ”Chattgränssnittet Workplace är det bästa sättet att interagera med DocuSign. Denna integration visar det bästa av DocuSign och Workplace, säger han. ”Denna integration tar oss från kommunikation till process och automatisering. Hon byter profil på Workplace. “

Nyckelord :

  • DocuSign har en chatbot inbyggd i Workplace för snabb åtkomst med ett klick till DocuSigns eSignature-applikation.
  • Integrationen gör det möjligt att skicka, spåra och hantera elektroniska kontrakt.
  • Meddelanden om kontraktstatus finns tillgängliga på Workplace.
  • Spår av kontraktsgranskning arkiveras i DocuSign.

Enligt DocuSign och Workplace by Facebook kommer personalresurser att vara en viktig målmarknad för integration eftersom företag i allt högre grad välkomnar fjärranställda. Informationsteknik, försörjningskedja och juridiska är dock alla affärsfunktioner som kan tycka att denna integration är bekväm. Huvudsakligen är dess fördel att spara tid.

Källa: ZDNet.com