Uplay Plus Ubisoft 600x338

[E3 2019] Sammanfattning av Ubisoft-konferensen med Uplay + för obegränsat spel och de meddelade spelen

Konferenserna på E3 fortsätter med den här gången Ubisoft. Det franska förlaget har gjort flera tillkännagivanden, detta är en möjlighet att samla de som sticker ut.

Uplay Plus Ubisoft 1024x576

Uplay +, en tjänst för obegränsat spel

Med Uplay + kan du spela mer än 100 Ubisoft-spel (inklusive Rayman, Assassin’s Creed, Steep och Watchdogs-licenser) på PC och på Google Stadia. En intressant punkt är att DLC: er som normalt faktureras kommer att inkluderas i prenumerationen. Uplay + lanseras den 3 september för 14,99 € / månad.

Assassin’s Creed Odyssey vinner ett läge för att skapa sin egen historia

Story Creator Mode är ett sökverktygsverktyg som låter dig bygga dina egna berättelser i världen av Assassin’s Creed Odyssey och spela ut berättelser som skapats av andra spelare. Den är tillgänglig nu på PlayStation 4, Xbox One och PC.

Watch Dogs Legion daterad + första bilder

Den tredje titeln på Watch Dogs släpps den 6 mars 2020. Spelet finns i London, när Brexit har passerat. Du kan ta kontroll över praktiskt taget alla karaktärer i spelet, så att du kan bygga en varierad grupp hackare.

Ghost Recon Breakpoint tillkännagavs i beta med Jon Bernthal i rollerna

Skådespelaren, som dök upp på Ubisoft-scenen med sin hund, sa att han var glad att delta i den nya Ghost Recon. Spelet kommer att finnas tillgängligt i beta från 5 till 8 september (det är möjligt att registrera sig på den här sidan) innan det släpps den 4 oktober.

Rainbow Six Quarantine tillkännagavs

Det nya spelet i Rainbow Six-serien har presenterats. Det kommer att vara ett co-op-spel som förväntas i början av 2020 på PlayStation 4, Xbox One och PC.

Gods & Monsters, ett nytt spel meddelat

Gods & Monsters är utvecklat av samma team som tog hand om Assassin’s Creed Odyssey, men titeln har inget att göra med det. Spelare har ett uppdrag i den här nya licensen: att rädda gudarna medan de möter mytologiska varelser som använder gudomliga krafter.

Roller Champions, ännu ett nytt spel

Denna titel fördjupar spelare på arenor till rullskridskor i form av konkurrens. En gratis demo är tillgänglig fram till 14 juni på Uplay PC.