Samsung Pay

Efter avtrycket erbjuder Samsung att validera en Samsung Pay-betalning med iris

Samsung släppte en ny version av Samsung Pay för att stödja irisskannern som erbjuds på Galaxy Note 7. Fram till nu kunde användarna bara validera en betalning med Samsung Pay via fingeravtryckssensorn. Nu kan de använda ögonen.

Samsung Pay

En annan ny funktion som erbjuds är molnstöd. Samsung Pay lagrar nu alla användarens lojalitetskort eller presentkort online. Han kommer att kunna hitta dem om han återställer sin smartphone eller om han byter modell. Den kommer att hitta samma konfiguration, vilket förhindrar att den går in i allt en efter en som den gjorde första gången.

Från och med idag finns Samsung Pay tillgängligt i USA, Korea, Kina, Spanien, Australien, Singapore, Puerto Rico och Brasilien. Listan växer under månaderna, men det finns bara ett europeiskt land hittills. Och Samsung ger ingen information om nästa våg av länder som påverkas av Samsungs ankomst.

Apple Pay är den enda kontaktlösa betaltjänsten som hittills erbjuds i Frankrike. Varken Samsung Pay eller Googles Android Pay såg dagens ljus hos oss. De kommer att hända någon dag, men ingen vet när – utom Samsung och Google.