S7 Edge photo commerciale

Efter motgångarna i Not 7, en klassåtgärd som förberedelse för Galaxy S7 Edge

Observera att vissa bilder som används i den här artikeln kan anses vara chockerande

Verksamheten blir tuff för Samsung, och den här gången kommer bekymmerna från Galaxy S7 Edge; Daniel Ramirez, En arbetare i handeln är också ett fan av Galaxy S-serien, så att den allra senaste Edge-modellen får samma dag som den släpptes. Under arbetet på byggarbetsplatsen för ett bibliotek iOhio, Daniel Ramirez kände en skarp smärta i låret: Galaxy S7 Edge placerad i den främre fickan på byxorna hade precis tagit eld.

Galaxy S7 Galaxy S7 Edge Grey Gold Render Press

Trots intensiteten i brännskadorna hittade Daniel Ramirez fortfarande styrkan att hämta enheten från botten av fickan innan den kastades, men skadan var redan gjort: det kommer att vara nödvändigt att utföra flera hudtransplantat för att uppnå återhämtning. ange den olyckliga personens ben till tredje graden (bilderna före operationen är ganska hemska).

foto-av-ben-efter-operation81-1

Daniel Ramirez ben efter operationen

Inför allvaret med konsekvenserna av batteribrandet (och det kunde utan tvekan ha varit ännu allvarligare) rådde Daniel Ramirez advokater honom att inleda en grupptalan, vilket just har gjorts. Den enda positiva punkten här för Samsung, gruppåtgärden kan inte inledas utan aktivt deltagande av andra “offer”, men med tanke på de uppbyggande vittnesmålen som ackumuleras i kommentarerna på webbplatsen classaction.com är det kanske vara ett andra batterifodral som redan ympas på det första.

foto-av-telefon-41-1

Vad återstår av Daniel Ramirez Galaxy S7 Edge

Inledningen av en gruppåtgärd skulle naturligtvis vara mycket dåliga nyheter för den sydkoreanska jätten i den mån denna typ av affärer ofta avgörs med en enorm check; och vi pratar inte ens här om skadorna på företagets varumärkesimage.