Efter Orange skulle Canal + diskutera med Free för att föreslå frestande erbjudanden

Efter Orange skulle Canal + diskutera med Free för att föreslå frestande erbjudanden

För inte så länge sedan meddelade Orange och Canal + den överhängande ankomsten av ett ”innovativt erbjudande” som kommer att ha det särdrag att integrera flera kanaler från CanalSat-paketet till ett attraktivt pris enligt de två grupperna. Det verkar som om den krypterade kanalen diskuterar med andra franska operatörer, inklusive gratis.

Canal Plus

Tidningen Les Echos rapporterar att Canal + och Free också diskuterar och en annons kan presenteras inom de närmaste dagarna. Arten av erbjudandet eller erbjudandenen i fråga specificeras dock inte.

Canal + försöker komma tillbaka på rätt spår just nu. Gruppen genomgår en svår period med många förluster av abonnenter, i en sådan utsträckning att antalet Canal + -abonnenter utomlands har blivit viktigare än i Frankrike, en första sedan den skapades. Dessutom är publiken inte utmärkt, särskilt när det gäller Grand Journal. För sin comeback har Canal + beslutat att lägga fler program i krypterad form för att uppmuntra tittarna att prenumerera och hitta verkligt intresse.

För att uppnå detta avser Canal + att gå igenom rutorna med operatörer som finns i ett stort antal fransmän. Vi vet ännu inte om erbjudandet eller erbjudandena kommer att vara riktigt intressanta när det gäller kvalitet / prisförhållande, oavsett om det är Orange eller gratis (om det bekräftas).