Galaxy Note 7 Prend Feu Avion

En ny Galaxy Note 7 ska vara säker …. tog eld i ett plan

När det inte vill, gör det inte … Samsung har dålig tid med Galaxy Note 7 som tar eld och exploderar. Ett utbytesprogram har införts för att få nya enheter utrustade med mer testade batterier som officiellt inte kommer att explodera.

galax-not-7-eldplan

En amerikaner har precis bytt ut sin ursprungliga Galaxy Note 7 mot en ny modell. Problem, han tog också eld. Historien äger rum i ett Southwest Airlines-plan. Användaren hade sin smartphone i fickan och såg rök komma ut ur den. Han tog snabbt smarttelefonen och kastade den på marken för att undvika olyckor. Galaxy Note 7 var avstängd för information.

Efter några ögonblick fick Galaxy Note 7 eld, mattan brände ner som undergolvet. Flygplanet låg på marken, alla passagerare och personal ombord kunde evakueras. Det finns inga skador. Flygningen har avbrutits och Southwest Airlines kommer att hantera passagerare för ett annat plan.

anmärkning7-2-640x480

Användaren sa till The Verge att deras Galaxy Note 7 hade 80% batteri innan den stängdes av. Han tillade att han hade använt en trådlös laddare från början. Smarttelefonen är för närvarande i händerna på brandmän för att utföra en utredning.

Vid ankomsten meddelar användaren att han har övergivit sin Galaxy Note 7 och föredrar att satsa på säkerhet. Han bestämde sig för att dike Samsung och tog en iPhone 7 istället.