moley_prototype

En robotkock i ditt kök? Det är snart inte längre en dröm …

Sci-fi-fantasierna från (härliga) 80-talet blir gradvis verkligheter: robotar kommer, våra smartphones gör ännu fler saker än Star Trek Communicator och de själv snörande skorna från Marty mc flyga kommer att säljas i slutet av året !! Och snart, ja snart, kommer robotkockar till och med att kunna laga mat åt oss!

moley_prototype

Målet för 2018

De börja Brittiska Moley Robotics har verkligen tagit det i huvudet för att marknadsföra i en mer eller mindre nära framtid en matberedare som kan förbereda goda måltider åt dig när du kommer utmattad från ditt arbete. För tillfället är det fortfarande bara en prototyp som har förfinats i redan två år, och man misstänker lite av den monumentala massan av hinder att övervinna för att uppnå en så slående förverkligande som bilden. ovan.

moley_propotype

Den funktionella prototypen sedan 2014

Men Moley Robotics tror verkligen på det och har just lanserat sitt projekt på Crowdfunding Seedrs. 400 000 pund (är 450 000 euro) har redan samlats in, dvs. 41% av det belopp som ställts som mål. Marknadsföring – i Europa – är planerad till 2018, vilket verkar lite kort för att uppnå ett verkligt Robotisk och funktionell Nestor, men pengar kan flytta berg, så …