Ett datum för Windows 10 april 2018-uppdatering: Tidslinje- och koncentrationsassistentfunktionerna debuterar

Ett datum för Windows 10 april 2018-uppdatering: Tidslinje- och koncentrationsassistentfunktionerna debuterar

Hon väntades ivrigt och den här gången är det bara några timmar; uppdateringen Uppdatering för Windows 10 april 2018 kommer att vara tillgänglig för nedladdning från och med den 30 april nästa. På menyn för den här uppdateringen, nya funktioner för att bättre hantera tid … och koncentration!

Fungera Kronologi tillåter användare att hitta filer ” i tid“; Microsoft förklarar i sitt pressmeddelande att ” ett enkelt klick på Task View-knappen gör det enkelt att hitta filer och dokument som har öppnats under de senaste 30 dagarna, klassificerade kronologiskt, oavsett vilka enheter de har konsulterats på“. Även Office-dokument som skapats och / eller redigerats på en iOS / Android-smartphone (via Office Mobile-appen) kan hittas med den här funktionen, men naturligtvis på en dator som kör Windows 10.

Th Windows10 560x315

DeKoncentrationsassistent sparar tid: ” användare har nu förmågan att fokusera sin fulla uppmärksamhet på en uppgift för att förbli produktiv och kreativ, särskilt genom att koppla bort från de många informationsflöden som visas på skärmen“. Kort sagt, med några få klick blir det möjligt att hitta en zenatmosfär och som hjälper till att arbeta, utan att bli uppmanad varannan minut av din låda. post. Denna koncentrationsfokus återspeglas också i möjligheten att visa e-böcker, PDF-filer eller webbsidor i läsläge i helskärm i webbläsaren; inte revolutionerande, men utan tvekan mycket praktiskt.

De andra förbättringarna / nyheterna är mindre tydliga, men förtjänar att nämnas: onlinebetalningsfunktionen har möjlighet att säkert registrera adresser och betalningsinformation, tillgänglighetsfunktionerna förbättras, Närhetsdelning ” låter dig snabbt och enkelt skicka en fil eller en webbplats till en person inom Bluetooth eller på samma wifi-nätverk“, Diktatfunktionen är förbättrad (t blir tillgänglig nästan överallt), för att inte tala om Delivery Optimization, Health Analyzer-applikationen etc.