Facebook anställer tidigare New York Times-redaktör Liz Spayd för att arbeta med öppenhet

Facebook ändrar utformningen av sidorna, men inte resten

Utan att meddela någon gjorde Facebook ändringar på sidorna. Faktum är att en ny design har implementerats idag, det finns flera element som skiljer sig från det tidigare utseendet som har funnits ett tag nu.

Facebook Ny design sida juli 2016

Huvudändringen gäller de olika avsnitten. De finns nu till vänster på sidan, under profilbilden. De visas vertikalt, medan displayen hittills har varit horisontell under omslagsbildet. En annan förändring: alla inlägg med informationen på sidan som hittills var till vänster har alla bytt till höger. Deras användbarhet ändras inte, men de är desamma.

Det finns ett element som förblir oförändrat: flödet med statuser, foton och videor. Detta förblir i mitten av sidan och inkluderar inte en visuell förändring. Användare bör inte gå vilse vid denna tidpunkt, men de kommer att bli förvånade över allt runt omkring.

Facebook aktiverade ändringen idag, vissa användare kan ha det inom de närmaste timmarna eller dagarna. En av oss har redan den nya designen, medan en annan teammedlem fortfarande har den gamla för tillfället.