Facebook Logo Rose

Facebook skulle skjuta upp presentationen av sin anslutna talare efter Cambridge Analytica-skandalen

Facebook är för närvarande inblandat i Cambridge Analytica-skandalen över utnyttjandet av data från 50 miljoner användare. Det sociala nätverket får dålig publicitet, särskilt när det gäller sekretess. Han skulle alltså ha beslutat att skjuta upp utgången från sin anslutna högtalare.

Facebook-logotyp rosa

Produkten skulle presenteras nästa månad under F8-konferensen, men Bloomberg rapporterar att schemat har ändrats. Facebook kommer att ta lite tid att omanalysera hur dess distrikt hanterar data för att säkerställa att de medgivanden som görs är de rätta och att användare accepterar (och viktigast av allt förstår) dem.

Flera information har redan läckt ut om den här anslutna högtalaren, särskilt det faktum att den ska integrera en röstassistent och videoverktyg för att kunna ringa samtal med sina vänner. Facebook skulle presentera det på F8-konferensen innan det släpptes på hösten. Ingen ny tidtabell ges för tillfället.

När det gäller F8-konferensen, planerad till 1 maj, kan vi föreställa oss att Facebook kommer att försöka lugna användare och utvecklare om informationen. Det kommer också att vara ett tillfälle att upptäcka flera nya funktioner som kommer att erbjudas under de kommande månaderna på det sociala nätverket. Nytt material – med till exempel virtual reality – kan också vara en del av spelet.