Facebook Marketplace Recherche Logement 1024x837

Facebook tillkännager förbättringar för hyresbostäder i Frankrike på sin marknadsplats

Facebook vill verkligen att dess användare ska gå igenom Marketplace för att köpa eller sälja produkter. Som en påminnelse har Marketplace varit på plats i några månader nu i Frankrike och konkurrerar med Le Bon Coin.

Facebook Marketplace Sök bostäder 1024x837

Idag meddelar Facebook att Marketplace förbättrar sin hyresupplevelse av bostäder i Frankrike. Syftet är att underlätta för användare av plattformen att hitta ett nytt hem att hyra. Den senare kommer således att kunna konsultera reklamannonser som publiceras online av partnerna La Boîte Immo, ParuVendu och Ubiflow, utöver annonserna för individer. Dessa nya funktioner lanseras idag och kommer att lanseras gradvis under de närmaste veckorna i Frankrike.

Enligt Facebook inkluderar den nya upplevelsen anpassningsbara filter (för plats, hyrespris, antal rum, typ av eftersökt egendom, oavsett om katter eller hundar accepteras), ett bredare urval av annonser tack vare bidraget från fastighetsmäklare och en karta där du kan söka efter boende efter plats.

“Vi är mycket glada över att samarbeta med ParuVendu, La Boîte Immo och Ubiflow för att erbjuda nya funktioner för hyrning av bostäder på Facebook Marketplace i Frankrike för att hjälpa fler människor att hitta sitt nästa boende”, säger Annelies Jansen, Global Marketplace Partnerships Director.