Batterie Externe Pokeball

Fan av Pokémon Go? Bädda in detta Pokéball-formade externa batteri

Pokémon Go är “The” -spelet som talar om det över hela världen, oavsett om det är bland unga och gamla. Vissa har bestämt sig för att rida denna våg och skapat ett externt batteri för att ladda sin telefon (eller någon annan produkt trots allt). Vad är dess särdrag? Det externa batteriet är format som en Pokéball.

Pokeball externt batteri

Formen är ganska kul, åtminstone för ett externt batteri. Vi är mer vana vid objekt i form av en rektangel som kan lagras var som helst och i allmänhet vill vara platsbesparande. Här måste du acceptera den runda formen och det ockuperade utrymmet, men Pokémon-fans kommer säkert inte att bry sig, så länge de stolt kan visa en Pokéball.

Specifika nivåer, detta externa batteri är 5300 mAh och kan ladda en smartphone 2 till 3 gånger beroende på skaparen. Det finns också ett spänne som gör att det kan fästas på bältets nivå för att inte nödvändigtvis hålla det i handen hela tiden. Det finns två portar, nämligen en vanlig USB-port för att ansluta smartphone-kabeln och en mikro-USB-port för att ladda det externa batteriet.

Det är gimmicky, men en viss publik kan vara intresserad. Detta Pokéball-formade externa batteri är inte billigt, nämligen € 37,36 som måste läggas till € 12,61 för fraktkostnader för Frankrike. Det säljs nu på Etsy.