För att returnera Galaxy Note 7 erbjuder Samsung brandsäkra lådor och handskar

För att returnera Galaxy Note 7 erbjuder Samsung brandsäkra lådor och handskar

Titeln kan överraska eller skratta, och ändå är det inte ett skämt. Samsung skickar lådor till ägare av en Galaxy Note 7 för att skicka tillbaka det och undvika problem. Kartong är inte bara kartong, den motstår … eld. Varför ? Eftersom Galaxy Note 7 kan ta eld och sedan explodera.

Komplett kit innehåller tre lådor och en skyddande väska. Användaren placerar Galaxy Note 7 i denna skyddande väska, lägger påsen i en låda, lägger den här lådan i en annan låda och så vidare. Samsung tillhandahåller också handskar för denna operation. Användaren måste sedan skicka paketet, men se upp: sändningen får endast ske på väg, tåg eller till sjöss. Det är faktiskt förbjudet att skicka med flyg.

Som en påminnelse har Galaxy Note 7 övergivits av Samsung. Denna modell har tagit eld flera gånger, även på ersättningsmodeller som ska vara säkra på denna nivå. För inte så länge sedan stoppade Samsung produktionen. I går kväll bad Samsung sina användare att stänga av sin Galaxy Note 7. Och i morse meddelade tillverkaren att man helt slutade marknadsföra.

Som en påminnelse presenterades Galaxy Note 7 i början av augusti. Den skulle släppas en månad senare i Frankrike, men från början försenades tillgängligheten på grund av de första explosionsfallen.