Samsung-Galaxy-S4-teaser-smartphone-IDBOOX

För att veta allt om Samsung Galaxy S4 fråga Jeremy (video)

Samsung-Galaxy-S4-teaser-smartphone-IDBOOXPresentationen av Samsung Galaxy S4 närmar sig. Mobile Pack Event kommer att äga rum den 14 mars i New York på Time Square. Samsung börjar därför logiskt att göra retande för att väcka folkmassans intresse.

Bland flödet av rykten som medföljer lanseringen av Galaxy S4 är det fortfarande svårt att skilja det sanna från det falska (läs vår artikel om Galaxy S4 tekniska egenskaper). Det koreanska företaget publicerade en video på sin Facebook-sida som meddelade smarttelefonens lanseringskampanj men det berättar inte mer för oss.

Vi lär oss att ett barn, Jeremy, har valts av Samsung för att vara den hemliga innehavaren av Galaxy S4. Smarttelefonen är i lådan och nu måste den hålla denna hemlighet i tio dagar fram till lanseringen av S4. Naturligtvis är den här videon bara den första i en lång serie som är utformad för att få munnen att vattna.

Efter att ha tittat på videon kommer de mer kräsna bland er att märka att Samsung-chefen som ger lådan till barnet håller en smartphone i handen. Det tog inte mer för ryktet att föreslå att det är Galaxy S4.

Seu webbläsare não suporta iframes.