Galaxy Note 7 Always On Display

För Motorola kopierade Samsung funktionen Always On Display med sin Galaxy

Sedan Galaxy S7 erbjuder Samsung ett nytt alternativ: Always On Display. Detta system gör det möjligt för användaren att se tid, datum, återstående batteritid och några meddelanden när skärmen är avstängd. Användaren kan således snabbt få information utan att behöva slå på skärmen varje gång.

Motorola Samsung Always On Display Copy

Även om det är trevligt, kritiseras denna berömda Always On Display av Motorola. Tillverkaren har publicerat ett meddelande på sitt Twitter-konto där han undrar “I vilken galax är det okej att stjäla coola funktioner från konkurrentens telefoner?” “, genom att lägga till hashtaggen #TheOriginalAlwaysOnDisplay. Motorola hänvisar här till den första Moto X, en smartphone som släpptes 2013 och som erbjöd en funktion som liknar Samsung.

Två frågor: varför vaknar Motorola plötsligt upp i detta ämne när Galaxy S7 tillkännagavs i februari förra året? Och skulle Motorola ha ett kort minne? Ett sådant system fanns redan för några år sedan på Nokia-smartphones. Detta går tillbaka till 2009 med Nokia N86.

Det är möjligt att Motorola försöker få folk att prata om det (det fungerar ändå) mitt i den period då Samsung säljer sin Galaxy Note 7 med återigen det alltid på display-läget som erbjuds. Den här har förbättrats jämfört med Galaxy S7.

Galaxy Note 7 Alltid på skärmen

Visas alltid i not 7