Cdiscount lance ses meilleurs bons plans high tech des soldes ce week end. © Pixabay

Försäljning: Airpods, HP, Iphone, DJI … veckans bästa Cdiscount-tekniska erbjudanden

Kampanjerna för den tredje nedmarkeringen av sommarförsäljningen fortsätter att erbjuda oss exklusiva bra erbjudanden på alla kategorier av e-handelsplattformen. Mindre än tio dagar före slutet av denna utgåva av försäljningen är det nu eller aldrig att göra ditt val, för ingenting säger att priserna fortsätter att falla, eller att artiklarna om specialerbjudanden fortfarande kommer att finnas tillgängliga. Idag har vi samlat de 5 bästa högteknologiska tipsen som finns tillgängliga på Cdiscount den här veckan så varmt som det förtjänar.

Om några dagar redan avslutas sommarutgåvan 2020. Det här är den sista raka linjen som utnyttjar de bästa priserna på de tusentals produkter som säljs på Cdiscount. Vid detta tillfälle har vi sammanfört våra 5 bästa tips från högteknologikategorin. Från bärbara datorer till kameror och elektriska skotrar finns det något för alla tekniska buffers.

249 € rabatt på HP Pavilion 15 Gaming Laptop

Inneslutning har väckt mer än en spelarsjäl bland fransmännen! Men för både spel och arbete kommer den här 250 € -kampanjen på Pavilion 15 speciella spelbärbar dator att göra människor nöjda tack vare 8 GB, dess 2,1 GHz AMD Ryzen 5 3550H, dess NVIDIA GeForce GTX 1650 och dess mer från 09:00 Dessutom erbjuds leverans på denna HP under försäljningen.

Airpods 2 endast 159 € istället för 177,16 €

Ostridig stjärna bland hörlurarna, Airpods 2 säljs just nu på Cdiscount! Upptäck kvalitetsljud och oöverträffad teknik: de aktiveras automatiskt när du placerar dem i örat. Dessa hörlurar är snabbt anslutna till dina enheter och låter dig lyssna på 5 timmar.

XIAOMI M365 elektrisk scooter mindre än 300 €

Elektriska skotrar och cyklar möter växande entusiasm bland fransmännen med den långsamma övergången till grönare rörlighet. För den tredje nedräkningen från försäljningen säljs den M365 elektriska skoter som undertecknas XIAOMI till 299,99 € istället för 349,99 €, dvs. en omedelbar 50 € rabatt som kan kombineras med erbjudandet om fraktkostnader.

64 GB iPhone Xs Max såldes för mindre än € 750

Specialförsäljning fortsätter i helgen. Idag erbjuds Apples juvel, iPhone Xs Max med 64 GB minne och dess 12 megapixelkamera till endast 745,93 € utan paket. Frakt är också gratis och med detta köp erbjuds ett års gratis prenumeration på Apple TV + -tjänster.

DJI Mavic Mini drone kamera med 68 € reduktion

Droner är inte heller något undantag från heta försäljningserbjudanden. Faktum är att DJI Mini drone utrustad med en inbyggd kamera säljs till 399,99 € istället för 468,34 € på Cdiscount. Således är det redan 68 € i månader att betala. Dessutom innehåller den en fjärrkontroll, ett intelligent batteri, ett par reservpropellrar, ett nacellskydd och alla viktiga kablar.

De bra erbjudanden som presenteras i denna artikel är alla begränsade. Det är således möjligt att priserna på produkterna ändras eller till och med att de är slut i lager under timmarna. Hela vårt team önskar dig en trevlig shopping session under försäljningen!

Vad du måste komma ihåg

  • Cdiscount har 5 exklusiva tekniska erbjudanden för oss i helgen
  • Den tredje försäljningen fortsätter fram till nästa onsdag
  • Slutet på Cdiscount-försäljningen är planerad till tisdag 11 augusti vid midnatt

Du kommer också att vara intresserad