Samsung Galaxy Fold Lite pas avant 2021

Galaxy Fold – Efterfrågan överträffar Samsungs förväntningar

Samsung Galaxy Fold säljer bättre än förväntatSamsung Galaxy Fold släpptes den 18 september i Frankrike. Efter flera uppskjutningar kan den hopfällbara smarttelefonen äntligen starta.

Den stora dagen har kommit för Galaxy Fold. Med tanke på äventyren som förstörde lanseringen, Samsung ville vara försiktig. Det ursprungliga beståndet är mycket lågt.

Företaget har lagt ut ett mycket litet antal exemplar till salu inom sitt eget territorium. Samsung har endast tilldelat 4000 enheter av Galaxy-vikning till Sydkorea.

Priset på smarttelefonen har uppenbarligen svalnat fans av märket. Vi påminner dig om att Galaxy Fold toppar på 2020 € i Frankrike. Den här första vågen var över på mindre än 15 minuter enligt rapporter från olika industriella källor.

Det koreanska företaget förväntade sig inte sådan entusiasm. Den andra leveransen blir mycket mer omfattande. Samsung drar mellan 20 000 och 30 000 Galaxy Folds från det totala lager som tilldelats Sydkorea. Landet bör inte få mer än en miljon av denna modell.

Samsung Galaxy Fold – Begränsat lager

Det koreanska företaget har bestämt sig för att spela sällsynt kort med den här första smarttelefonen med en hopfällbar skärm. Galaxy Fold kanske har hittat sin publik men detta val kan också leda till överdrift.

Det uppskattar vid återförsäljning på parallella marknader där priserna stiger. Vissa desperata människor är villiga att spendera mer än $ 3000 för att få tag på en Galaxy Fold.

Vi vet inte vad beståndet är avsett för Frankrike. Det borde inte vara mycket större. Samsung har redan meddelat att Galaxy Fold kommer att säljas under en begränsad tid.

Den hopfällbara smarttelefonen kommer att böjas ut i slutet av 2019. Den finns till exempel endast på Fnac i butikerna Ternes, La Défense, Nice, Lyon Part-Dieu och Bordeaux och Darty de République.

För att se hela listan, gå till den här artikeln.

Enligt uppskattningar från Counterpoint Research förväntas endast 400 000 vikbara smartphones säljas under 2019. Det kommer att vara fram till 2020 för dem att överstiga 3,2 enheter.

Samsung Galaxy Fold är tillgänglig här

Eller tillgänglig online här

Källa