Note 7 voiture en feu

Galaxy Note 7: nya fall av bränder (och det börjar bli allvarligt)

För några dagar sedan, Konsumentrapporter Programmet Galaxy Note 7 återkallades ganska starkt, det senare baserades endast på volontärtjänst (ingen skyldighet eller massiv återkallelse). Den amerikanska organisationen kritiserade sedan Samsung för att inte ha vidtagit måttet på farligheten med ett allvarligt fel på Note-batterierna, och det är sant att de dussintals fall som har ackumulerats på bara två veckors marknadsföring inte var inget särskilt lugnande. Verkligheten visar tyvärr att Consumer Reports har rätt eftersom tre nya fall just har lagts till i listan, och för två av dem är vi uppriktigt sagt inte långt ifrån katastrofen.

Not 7 bil i brand

Not 7 bil i brand 2

Det kommer att kräva en gedigen försäkring …

Fox10-webbplatsen berättar för oss såväl som i USA att en not 7 tändes eld i en jeep, vilket ledde till den allmänna branden av fordonet. Branden startade då ägaren av fordonet lastade av tillhörigheter från bagageutrymmet i närvaro av sin fru och barn. Bilderna är imponerande och man kan bara frossa vid tanken på vad som kunde ha hänt om branden hade startat på vägen. Kontaktad undersöker Samsung nu de verkliga orsakerna till denna händelse (som kunde ha fått mycket allvarligare konsekvenser).

Anmärkning 7 bil i brand 1

Det här är allt som finns kvar av Galaxy Note 7 som brände i jeepen

En andra ganska allvarlig händelse inträffade i Australien, där en hotellgäst väcktes av noten 7 som låg på nattduksbordet. En del av mattan på överkastet brändes och den olyckliga klienten klagar på vissa fingerskador. Samsung har enligt uppgift redan betalat uppskattningsvis 1 800 dollar i skada på hotellrummet. Kanske är det dags att starta en massiv återkallelse innan det värsta händer …