Galaxy Note 7 Avant S Pen

Galaxy Note 7: prestanda (efter flera dagars användning) påpekade

Det skulle nästan bli en vana. Ofta berömda för sina inneboende egenskaper och mer nyligen för sin design, utmärks också Samsungs flaggskepp regelbundet efter lite mer omfattande tester. Deras prestanda skulle vara långt från de som förväntas av en avancerad terminal när vi gräver lite på sidan av husöverlägget i synnerhet. XDA-utvecklare fick nyligen möjlighet att testa vattnet och tveka inte att fästa Samsung genom att tala om “pinsamt” prestanda för den senaste Galaxy Note 7.

Galaxy Note 7 Front S Pen

Innan vi attackerar Grace UX-programvaruöverlägget, en TouchWiz-recension som fortfarande är undertecknad av Samsung, påminner webbplatsen att känslan kan vara helt annorlunda från en kund till en annan, användningen är inte densamma (olika applikationer , anslutningar, navigering etc.).

För att stödja sin kritik anger XDA att de fyra terminalerna lider av samma problem med avmattningar överallt. Om den har tekniska egenskaper som är värda de mest kraftfulla enheterna, skulle överlägget inte vara tillräckligt optimerat för att släpa efter en OnePlus 3, HTC 10 eller en Nexus 6P när det bara handlar om att starta en Ansökan.

GalaxyNote7Lag

Exempel på avmattningar på tangentbordet efter intensiv och kontinuerlig användning

På lång sikt tenderar Galaxy Note 7 att “låta dig vänta medan alternativen laddas” i menyerna, “frysa medan du använder tangentbordet” eller värma upp medan du bara “lyssnar på musik eller tittar på videor på YouTube i 4G ”.

Effekter som multipliceras vid intensiv och kontinuerlig användning och som inte nödvändigtvis är välkomna på en smartphone, vars första variant säljs till 859 €. Var dock säker på att Samsung nästan är kung på detta område och, som det har gjort tidigare år, kommer vi säkert att erbjuda oss nya uppdateringar för att rätta till situationen.