galaxy-note-7-nouveau-modele-batterie-verte

Galaxy Note 7: Samsung tillkännager en gradvis avkastning på försäljningen

Samsung börjar långsamt ta huvudet ur vattnet när det gäller Galaxy Note 7. Efter explosionen av många modeller och all dålig press om det meddelar tillverkaren att situationen börjar återgå till det normala. Efter utbyte av modeller som redan sålts (det pågår fortfarande), plats för ny försäljning.

galaxy-note-7-new-model-green-battery

Sedan helgen marknadsförs Galaxy Note 7 igen i Sydkorea. Samsung hade upphört med försäljningen för några veckor sedan för att förhindra ytterligare explosioner. Modeller som säljs idag har ett nytt batteri som har testats och förväntas inte explodera. För andra länder tillkännager Samsung en gradvis avkastning och nämner “de närmaste veckorna”. För Europa verkar det vara nödvändigt att vänta till slutet av oktober.

Hur känner jag igen en “ny” Galaxy Note 7 jämfört med de första skapade modellerna? Det är ganska enkelt, titta bara på batteriikonen längst upp till höger på skärmen. Den “nya” Galaxy Note 7 har ett grönt batteri. Detsamma gäller för funktionen Always-On Display. En annan metod för att verifiera modellen är att titta på telefonlådan, en ruta visas på etiketten med modell och serienummer.

Samsung tar tillfället i akt att än en gång bjuda in användare med en defekt Galaxy Note 7 att byta ut den så snart som möjligt genom att vända sig till kundtjänst.