Galaxy Note 7 Prend Feu Avion

Galaxy Note 7 tar fart: Samsung meddelar att det kommer att avslöja resultaten av sin undersökning den 23 januari

Ikväll bekräftade Samsung information som Reuters nyligen släppte. Han kommer verkligen att avslöja resultaten av sin undersökning av Galaxy Note 7 som tog eld och exploderade bland många användare runt om i världen på några dagar.

galax-not-7-eldplan

I ett uttalande meddelar den koreanska tillverkaren att dess ledare kommer att tala den 23 januari på en presskonferens. Det kan visas live på Internet via Samsungs webbplats direkt. Det kommer att äga rum på natten, klockan två i Frankrike eller klockan 10 i Sydkorea.

Samsung konstaterar att det tog flera månader att uppnå ett resultat. Tredjepartsgrupper, som också genomförde en utredning, kommer att dela sina resultat under presskonferensen, sade Samsung i sitt pressmeddelande. Han tillägger att han kommer att presentera sina nya åtgärder så att scenariot inte händer igen i framtiden. Dessa åtgärder kommer att tillämpas från Galaxy S8 och kommer att finnas på plats för andra framtida modeller, inklusive Galaxy Note 8.

Reuters har redan delat lite information om utredningen och sa att Samsung borde skylla på batteriet som det kränkande elementet. Förhoppningsvis kommer byggaren fortfarande att vara lite mer pratsam om ämnet.