Galaxy Note 8 tous les détails sur la double caméra

Galaxy Note 8: en dubbel fotosensor med imponerande funktioner

Galaxy Note 8 alla detaljer på den dubbla kameran

Galaxy Note 8 blir den första Samsung-smarttelefonen som har en dubbel huvudkamera. Marknadsföringsbroschyren för denna nya sensor avslöjar smarttelefonens funktioner i bilder.

Galaxy Note 8 kommer att vara utrustad med den nya ISOCELL-sensorn designad i Samsungs laboratorier. företaget har för avsikt att dra full nytta av sin dubbla sensor för att göra skillnad med tävlingen.

Beskrivningen av den här kameran berättar om smartphonens framtida funktioner när det gäller fotografering. Den beskriver kamerans olika funktioner.

Superzoom är en X3 optisk zoom. Det möjliggör mycket skarpare foton än med digital zoom.

Tack vare den dubbla sensorn kan Galaxy Note 8 också ändra fokus i en bild. Med “Omfokusering” kan du upptäcka djupet i ett foto och välja vilket motiv som är i fokus och oskärpa resten.

Funktionen “Super Night Shot” kommer att förbättra kvaliteten på foton i mörka miljöer. Kameran absorberar mer ljus tack vare de två sensorerna. Resultatet är ganska imponerande på bilderna nedan.

De andra två funktionerna är mer anekdotiska. Med ”Perspektivvy” är den dubbla sensorn återigen på jobbet.

Tack vare de två kamerorna kan du ändra vinkeln på plus eller minus 45 ° på fotot efter att ha tagit det.

Vi föreställer oss att sensorerna oberoende tar en serie bilder och sedan en annan kombinerad. Bilderna är fortfarande något förvrängda.

Som namnet antyder “Bakgrundseffekt”, kan du lägga till olika effekter på dina foton.

Galaxy Note 8 kommer att presenteras den 23 augusti och dess dubbla kamera kommer säkert att ha andra överraskningar i väntan på oss.

Källa