Galaxy S8 Vs Galaxy Note 8

Galaxy Note 8: ett officiellt foto av smarttelefonen läckt ut några veckor före presentationen

Där är det: här är Galaxy note 8 från Samsung. Tillverkaren presenterar den officiellt den 23 augusti vid en konferens som planeras i New York. I väntan på det här datumet har vi en förhandsvisning av smarttelefonen.

Innan Galaxy Note 8

Detta är ett reklamfoto som är tänkt att ges till media för att illustrera deras artiklar och till återförsäljare för att placera dem på sina webbplatser. Fotoet publicerades, som ofta är fallet, av Evan Blass (aka Evleaks). Det här är den svarta modellen, vi ser bara fronten.

Som vi kan se ser Galaxy Note 8 mycket ut som Galaxy S8 som släpptes för några månader sedan. Det är inte riktigt detsamma, men vi märker att Galaxy Note 8 är mindre rundad än Galaxy S8 i kanterna. Men för resten är det nästan en kopia / klistra in.

Galaxy S8 Vs Galaxy Note 8

Galaxy S8 vs Galaxy Note 8

Rykten säger att Galaxy Note 8 kommer att ha många likheter med Galaxy S8 under huven, särskilt med en Snapdragon 835 / Exynos 8895-processor (beroende på land). De viktigaste förändringarna skulle vara närvaron av 6 GB RAM, en dubbelfotosensor och ett 3300 mAh-batteri. Naturligtvis kommer Galaxy Note 8 att ha det särdrag att stödja S Pen-pennan. Smarttelefonen bör marknadsföras några veckor efter tillkännagivandet till ett rejält pris: 999 euro.