Galaxy Note 8 Or Avant Arriere Cote S Pen 600x381

Galaxy Note 8: presentation i augusti, men tillgängligheten är först i mitten av september

Samsung har redan formaliserat datumet för presentation av Galaxy note 8kommer det att vara den 23 augusti med en konferens i New York. Men när kan vi köpa den nya avancerade smarttelefonen tillsammans med S Pen-pennan?

Galaxy Note 8 Guld Front Cote S Pen

Enligt ETNews kommer Galaxy Note 8 att finnas tillgänglig den 15 september i Sydkorea. De “stora” länderna för Samsung betjänas i allmänhet samtidigt eller nästan samtidigt, vi kan därför förvänta oss att Galaxy Note 8 finns tillgänglig i Frankrike, i övriga Europa, i USA eller i andra länder som Kanada i mitten av september. ETNews säger att det fick datumet från en tjänsteman hos en koreansk operatör och operatören tror att det är mycket liten chans att det kommer att förändras.

Det här datumet är ganska troligt om vi till exempel tittar på Galaxy S8, det tillkännagavs den 29 mars och släpptes den 21 april. Denna treveckorsperiod skulle därför gälla igen mellan tillkännagivandet och lanseringen av Galaxy Note 8.

Samsung förväntas vid turen med den här modellen med tanke på den historia som Galaxy Note 7 stötte på förra året. Den nya modellen förväntas kosta 999 euro och ha flera likheter med Galaxy S8, inklusive Exynos 8895-processorn. Ändringarna skulle vara den dubbla fotosensorn, 6 GB RAM och ett 3 300 mAh batteri.