Galaxy S5 Premium, ett foto avslöjar en bomb för tävlingen!?

Galaxy S5, åtminstone dess avancerade version, kommer det att bli en bomb? Det här är vad en ögonblicksbild av den påstådda förpackningslådan antyder.

Galaxy S5 Premium

Rykten flödar runt Galaxy S5. Samsung har enligt uppgift tänkt lansera två versioner av sin nästa stjärnsmartphone med versionerna “Standard” och “Premium”. Det senare är föremål för ett foto som avslöjar vad som presenteras som dess förpackningslåda med närvaron av några av dess egenskaper. Om allt detta stämmer lovar Galaxy S5 Premium att bli lite raseri.

Galaxy S5 Premium, en raseri?

Bilden från SamsungGalaxyS5.nl tillkännager en 5,25-tums Super AMOLED QHD-skärm som kan erbjuda en upplösning på 2560 x 1440 pixlar eller en pixeldensitet på 560 ppi. Till detta skulle läggas en fyrkärnig processor på 2,5 GHz (Snapdragon 805?), 3 GB RAM och framför allt, och detta är en första, en baksensor inte på 16 men 20 megapixlar. Hela den här lilla världen skulle drivas av ett 3000 mAh batteri.

baklåda-samsung-galaxy-s5

Det finns en stor chans att Samsung erbjuder S5 i tre olika kapaciteter med 16/32 och 64 GB. Det behöver inte sägas att detta foto ska tas med enorm kraft.