Galaxy S6, rapport och möjlighet till tillkännagivande i januari 2015

Vad har Samsung i beredskap för oss med Galaxy S6? Läckage runt denna nästa avancerade smartphone antyder en ny riktning, en ny början för att markera en synlig skillnad med filosofin som har drivit utvecklingen av Galaxy S5, en enkel utveckling av Galaxy S4. Tillverkaren kunde överraska snabbt med ett meddelande på bara några veckor.

Samsung

En ny rapport föreslår att Samsung kan tillkännage sin Galaxy S6 redan i januari 2015 på CES. Informationen undertecknad av flera koreanska medier talar om en Galaxy S6 som skulle avslöja alla dess hemligheter vid CES 2015 i Las Vegas, ett meddelande i förväg om Galaxy S5 som ägde rum i februari 2014 under Mobile World Congress ( MWC). Denna möjlighet är inte omöjlig att veta att CES är ett viktigt möte för High Tech.

Galaxy S6, många frågor på skärmen.

Det finns en hel del frågor om Samsungs val, särskilt på skärmens sida, eftersom om en “Edge” -version nämndes påstods då. Återigen är möjligheten för en böjd skärm på kanten (erna) avancerad. Det skulle materialiseras med två smartphones, den klassiska versionen och en Edge-version som Galaxy Note 4.

För några dagar sedan upptäcktes en mystisk enhet i Antutu-riktmärkesdatabasen. Förmodas vara Galaxy S6, den kommer med en 5,5-tums QHD-skärm (definition av 2560 x 1440 upplösningspixlar), en 64-bitars octa-core Exynos 7420-processor, en Mali-T760 grafiklösning och 3 GB BAGGE. Enheten har också 32 GB lagringsutrymme.

Slutligen har Samsung beslutat att införa en 20 megapixelkamera (LED-blixt, autofokus) och en 5 megapixel främre kamera för selfies och videosamtal. Operativsystemet skulle vara Android 5.0 Lollipop som stöds av tillverkarens hemgränssnitt.