Samsung Galaxy S8 600x337

Galaxy S8: en lansering under Q1 2017 och övergivandet av hemknappen

Samsung skulle ha beslutat: inför imbroglio av Galaxy note 7 och förbränningen av en så kallad “säker” modell inuti ett Southwest Airlines-plan skulle mobilnummer ett ha fattat beslutet att påskynda produktionen av Galaxy s8. Enligt ett sydkoreanskt specialmedium skulle det prioriterade målet vara att säkerställa att den tidiga utgåvan av S8 “raderar” i allmänhetens ögon att debatten i not 7, vars ekonomiska effekter först kommer att märkas under nästa kvartal. priser (vilket är anledningen till att vi förmodligen inte borde dröja vid de goda siffrorna för föregående kvartal).

samsung-galaxy-s8

Således skulle Galaxy S8-utgivningsfönstret flyttas från början av april till början … Februari, ett verkligt tidssprång som skulle åtföljas utöver en global översyn av mobilen. Samsung är verkligen “inspirerad” av rykten omiPhone 8 att klippa gräset under Apples fötter ta bort hemknappen från framsidan av S8. Helst skulle den nya hemknappen placeras under skärmen, men den tekniska utmaningen är verklig och tiden tar slut, så mycket att mobiljätten skulle flytta in i en utgångsdörr genom att placera hemknappen på mobilens baksida. Uppenbarligen skulle skärmen då uppta nästan hela den “användbara” fasaden (dvs. utanför området där den främre kameran eller mikrofonen finns), men Samsung skulle till och med sikta på 100% beläggningsgrad. skärm, som aldrig har gjorts för en smartphone tidigare.

Utöver dessa ändringar har S8 skulle ha en dubbel fotosensor (som på iPhone 7 Plus) från 16 och 8 MPx samt en ny generation processorer, Snapdragon 830 (vid 10 nm) och ett Exynos med fortfarande okända referenser. Och festivalen skulle inte stanna där: fast besluten att få folk att glömma sitt episka misslyckas När det gäller not 7 skulle Samsung förbereda en ny typ av smartphone, förmodligen hopfällbar, som också skulle presenteras under första kvartalet 2017.