Galaxy S8 och Galaxy S8 + läcker i videor

Galaxy S8: prissättning presenterad för Samsungs nya trådlösa hörlurar

När Samsung presenterar sin helt nya Galaxy S8 inom de närmaste månaderna förväntas ett nytt tillbehör tillkännages: trådlösa hörlurar. Informationen lämnades redan för några veckor sedan. Här delas nya detaljer.

Läckt Galaxy S8 540x450

Hörlurarna i fråga sägs vara en ny generation av nuvarande Samsung Level In ANC-trådbundna hörlurar. Den nya modellen förväntas vara trådlös, en trend som alltmer drivs av tillverkare nuförtiden för att minimera användningen av kablar eller ledningar i allmänhet.

Den nya Samsung-nivån i ANC skulle ha det speciella med att ha “aktiv” brusreducering och borde ha numret EO-IG950B. Ett pris meddelas också: 130 euro. Hörlurarna ingår därför inte i lådan. Apple erbjuder också trådlösa hörlurar, AirPods som säljs för 179 euro. De är optimerade för Apple-produkter, men fungerar bra i Bluetooth med alla andra produkter (inklusive Samsung-produkter). För att se om den koreanska tillverkaren kommer att erbjuda en dedikerad upplevelse för sina egna användare, som Apple gör.

Galaxy S8 (och hörlurar) kommer att presenteras i slutet av mars enligt ljud från korridorerna. Flera detaljer avslöjades i den här artikeln, inklusive ett första pris på 799 euro.