GoEuro, applikationen som jämför alla transporter i Europa

GoEuro, applikationen som jämför alla transporter i Europa

För att resa till bästa pris finns GoEuro, en onlineplattform och en applikation för att jämföra priser och boka dina biljetter för alla tåg, samkörningar, flygplan och bussar som kör i Europa. Konceptet utvecklades av Naren Shaam som ville upptäcka Europa med lätthet, utan att hindras av språkbarriären eller bristen på kunskap om lokala transportnätverk. Det visade sig dock att resa i Europa i “backpacker” -läge var mycket mer komplicerat än det borde vara! Med appen kan du nu boka och jämföra all din transport på ditt modersmål, den finns på 11 marknader på lika många olika språk.

Skärm696x696

Välj det bästa transportmedlet till bästa pris

Ibland kommer du att ha trevliga överraskningar när du ser att en bussresa i vissa fall kan vara ett snabbare och billigare sätt än en flygresa. Vi glömmer ibland att ta hänsyn till den tid vi behöver för att komma till flygplatsen, checka in vårt bagage och gå igenom de olika säkerhetskontrollerna. Applikationen låter dig också jämföra kombinerad transport, en sällsynt och mycket praktisk funktion som finns i få applikationer! GoEuro kommer att kunna berätta vilken kombination som är mest fördelaktig mellan en buss / flygallians eller en bil / tågkombination. Efter liberaliseringen av bussar i Frankrike började många jämförare utveckla en tjänst för att jämföra bussar, GoEuro har gjort det från början och har mer än 300 partners i Europa, tillräckligt för att täcka större delen av kontinenten!

Fördelarna med användarprofilen

GoEuro-appens nya funktion gör det möjligt att boka en biljett mycket snabbt, oavsett var du befinner dig i världen. Du kan spara dina profiluppgifter: bankuppgifter, rabattkort etc. Webbplatsen tar ingen provision på dina inköp och du kan fortsätta att njuta av dina reducerade priser precis som när du besöker transportföretagets officiella webbplats. Appen finns på Andoid och iOs och är gratis, bekvämt för backpackers och affärsresenärer.