Goodies4Geek: sajten full av coola godsaker ... för nördar

Goodies4Geek: sajten full av coola godsaker … för nördar

Goodies4Geek är lämpligt namngiven; den här webbplatsen är en stor butik där hundratals produkter från geekuniverset listas; och när vi pratar om ett nörduniversum är det nödvändigtvis väldigt stort eftersom det går för TV-serier (X Files, Game of Thrones,) till filmer (Batman, The Avengers, Star Wars) genom videospel (Super Mario, Pac Man, etc.). Webbplatsen erbjuder därför ett berg av derivatprodukter som oundvikligen kommer att smälta fans, till exempel denna fantastiska Sony Playstation-keps till 19,90 euro.

risk-spel-av-troner-samlare-upplaga-fr

Det finns därför något att ha kul till låga priser, men också att vara lite dyrare, till exempel om du vill ha råd (eller erbjuda) detta fantastiska Risk Game of Thrones helt översatt till franska och erbjuds på 65 euro på plats. Sökandet efter din godsaker Favoriter underlättas av ett tydligt gränssnitt där produkterna klassificeras enligt 5 huvudkategorier (Geek Mode, Home, Family Games, FunKo Pop och Prev Funko Pop), var och en av dessa kategorier öppnas i underkategorier efter produkttyp (Kepsar eller Mössor för kategorin Geek Mode) eller genom licenser (X Files, Game of Thrones, Star Wars, etc…).

mugg-mugg-3d-mörk-vader-keramik-star-wars-med-lock

Men webbplatsens starka punkt är dess vackra samling statyetter Funko pop, som på några år har blivit en riktig institution i världen av nördderivat. Alla licenser är närvarande (Ghostbusters, Star Wars, GOT, X Files, Marvel, Disney, DC, etc, etc …) och det finns till och med några exklusiva bitar, som denna fantastiska Elsa-figur på 17 euro.

snö-drottningen-funko-pop-elsa-utesluten

Kort sagt, du kommer att förstå, om du har små nördbegär, för dig själv eller för andra, tveka inte att gå igenom Goodies4Geek; det finns en god chans att du hittar din lycka där … nörd. Slutligen notera att kampanjkoden för att fira webbplatsens öppning BETA5% låter dig spara 5% på dina onlineköp.

[Sponso]