Chrome v52 Material Design

Google Chrome 52 är tillgängligt: ​​här är de nya funktionerna

Google erbjuder Chrome 52 ikväll i en stabil version för de olika operativsystemen i omlopp, nämligen Windows, OS X och Linux. De nya funktionerna riktar sig främst till utvecklare, men några påverkar användarna direkt.

Chrome v52 Materialdesign

På Mac har Chrome redan materialdesign. Denna nya hud kan aktiveras genom att gå en promenad i de dolda inställningarna (krom: // flaggor), den är nu aktiverad som standard. Andra ändringar inkluderar borttagning av appstarter. Google hade redan meddelat att det inte skulle vara en del av Chrome längre med en framtida uppdatering, det här är dagens. Vi kan också notera att det inte längre är möjligt att gå tillbaka med Back-tangenten på tangentbordet. Du måste nu göra CTRL + vänsterpil (eller CMD + vänsterpil på Mac).

På utvecklarsidan erbjuder Google förbättringar av CSS. Webbläsaren ska gå snabbare om webbplatserna vidtar nödvändiga steg för att införliva de senaste nyheterna. Nya API: er finns också tillgängliga för utvecklare. Hela listan finns på Chromium-bloggen.

Chrome 52 finns på google.fr/chrome för Windows, OS X och Linux. Denna version stänger 48 säkerhetshål enligt Google. Gruppen betalade ut totalt 21 000 dollar till alla som hittade kryphålen.