Google Nouveau Logo Septembre 2015

Google förbereder sig för att avslöja Google Wifi, Chromecast Ultra och ge priset på Google Home

Den 4 oktober kan vara en hektisk dag för Google. Gruppen planerar en konferens där dess nya smartphones, Pixel och Pixel XL, kommer att presenteras. De kommer dock inte att vara de enda.

Googles nya logotyp september 2015

Enligt Android Police kommer Google att avslöja Google Wifi. Detta är en Wi-Fi-router som kommer att debiteras $ 129. Google skulle presentera sin nya produkt med så kallade “smarta” funktioner. En av dem skulle vara möjligheten att ansluta flera Google Wifi till varandra för att skapa ett stort internetnätverk på samma plats.

Utöver den här produkten kommer Google också att presentera en Chromecast Ultra. Det kommer att lyckas med den senaste Chromecast och kostar $ 69, dubbelt så mycket som den nuvarande modellen. Dess huvudsakliga nyhet är stödet för 4K, där den nuvarande Chromecast hanterar 1080p till det maximala.

Slutligen kommer Google att kommunicera lite mer på Google Home. Denna produkt tillkännagavs i maj förra året på Googles I / O-konferens. Detta är en ansluten högtalare som tävlar med Amazon Echo. Google skulle avslöja sitt pris, nämligen $ 129. Det är $ 40 mindre än Amazon Echo.

google-home

Konferensen äger rum i San Francisco den 4 oktober och börjar kl 18.00 KST.