Google Photos Abonnement Impression 1024x726

Google Foto vill skriva ut dina bästa foton varje månad

Borta är de dagar då många människor regelbundet gick till fotografen för att få sina filmer utvecklade och ha sina bilder i sina händer. Tiderna har förändrats med ökningen av smartphones och teknik i allmänhet. Google erbjuder en blandning av de två idag.

Prenumeration på Google Photos 1024x726

Gruppen testar för närvarande en ny funktion i Google Foto som faktureras till 7,99 USD / månad. För det priset säger Google att de kommer att välja de 10 bästa bilderna som tas av användare varje månad och skriva ut dem för att skicka hem. Bilderna är 10 x 15 cm.

Hur väljs de bästa bilderna ut? Det här är en mycket bra fråga, men Google ger inte svaret. Vi misstänker att Google Foto är beroende av artificiell intelligens för att uppnå detta, men det finns inga detaljer om detta ämne. Det finns åtminstone lite interaktion med den här tjänsten, eftersom användaren kan välja temat varje månad från tre förslag: människor och husdjur, landskap eller lite av allt. Han har också rätt att ändra valet av tio foton.

Ramar för Google Photos prenumerationsutskrift 1024x586

Bilderna är perfekta “Att sättas på kylen, i en ram eller att ge som en gåva till en viktig person”, säger Google. Bilder tas emot i ett pappkuvert.

Tjänsten testas för närvarande endast i USA och det anges inte när den kommer att erbjudas alla, vare sig i USA eller andra länder.