Google Logo

Google: information om de 3 anslutna klockorna från Google förväntas i år

Igår fick vi veta att en Google-smartklocka med Pixel-namnet var på väg till hösten, tillsammans med Pixel 3 och Pixel 3 XL-smartphones. Den tyska webbplatsen WinFuture, med hänvisning till sina egna källor, meddelar att Google faktiskt förbereder tre smartklockor med kodnamnet Sardine, Ling och Triton.

Google-logotyp

Skillnaderna mellan de tre modellerna är inte kända just nu. Men var och en skulle skicka ett Qualcomm Snapdragon Wear 3100-chip till jobbet. Denna version skulle vara en revision av Snapdragon 2100-chip med en fyrkärnig processor. Vi skulle hitta Cortex-A7 från ARM och Adreno 304 grafikchip, alla med en 28 nm gravyr. Detta val kan vara förvånande, särskilt 2018, men Google verkar vara övertygad om att gå med den här konfigurationen. Gruppen skulle också förlita sig på ett dedikerat chip som heter Blackghost vilket gör det möjligt att utföra vissa åtgärder utan att använda processorn för att avlasta det.

Snapdragon Wear 3100-chipet skulle inte bara användas i Google-klockor. WinFuture framkallar en närvaro i framtida anslutna klockor från Fossil, Louis Vuitton, Movado och TAG Huer.

Dessutom sägs det att Google-klockor kommer att ha GPS, 4G, VoLTE (samtal i 4G), Bluetooth med stöd för aptX, stegräknare, pulsspårning och andra relaterade funktioner. För hälsan.