Google Nouveau Logo Septembre 2015

Google kan tillkännage en blandning av Chrome OS med Android nästa vecka

Den 4 oktober kommer Google att hålla en konferens. Flera produkter kommer att tillkännages, inklusive Pixel- och Pixel XL-smartphones, Chromecast Ultra, priset för Google Home och en Google Wifi-router. Men kan vi förvänta oss en överraskning?

Googles nya logotyp september 2015

Enligt Android Police kommer det förmodligen att göra det. Webbplatsen tror verkligen att Google kommer att ge en första titt på Andromeda, ett projekt som involverar att blanda Chrome OS med Android för att ha ett funktionspackat system. Tanken skulle vara att ha en och samma plattform. Fram till i dag används Chrome OS på bärbara datorer tillsammans med Windows, macOS och Linux.

Detta massiva projekt avslöjades först i oktober 2015 av Wall Street Journal. Han hade meddelat att Google “Skulle presentera en första version nästa år” talar om 2016. Vi är precis där inne. Han tillade att det slutliga systemet inte skulle vara klart förrän 2017. Android Police noterar att detta datum fortfarande skulle vara giltigt.

Det senaste ryktet uppstod efter Hiroshi Lockheimers tweet. Chefen för Android, Google Play och Chrome inom Google twittrade på lördag ”Vi tillkännagav den första versionen av Android för 8 år sedan idag. Jag känner att vi kommer att prata om 4 oktober 2016 om åtta år ”. Det är en ganska stor mening, vilket tyder på att annonsen blir stor.