Google Maps Place Parking

Google Maps gör det nu enkelt att hitta en parkeringsplats

Det är inte alltid lätt att hitta en parkeringsplats, speciellt när du ska till en ny stad. Google Maps vill hjälpa förare och erbjuder nu något nytt.

Google Maps parkeringsplats

Google meddelar att dess karttjänst integrerar parkeringssökningen, funktionaliteten är tillgänglig i USA och i flera länder, inklusive Frankrike. För att dra nytta av det är allt du behöver göra att ha den senaste versionen av Google Maps på iOS eller Android, initiera en resa från punkt A till punkt B och klicka på den nya ikonen för parkeringsplatserna. Google Maps leder sedan användaren till den aktuella parkeringen med GPS.

Den här nya produkten finns nu i följande städer: Alicante, Amsterdam, Köpenhamn, Barcelona, ​​Köln, Darmstadt, Düsseldorf, London, Madrid, Malaga, Manchester, Milano, Montreal, Moskva, München, Paris, Prag, Rio de Janeiro, Rom , Sao Paulo, Stockholm, Stuttgart, Toronto, Valencia och Vancouver. Som vi kan se är det bara staden Paris som betjänas i Frankrike för tillfället. Men vi misstänker att Google kommer att utöka listan under de närmaste månaderna.

I USA erbjuds funktionen i Atlanta, Boston, Charlotte, Chicago, Cleveland, Dallas / Fort Worth, Denver, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis / St. Paul, New York, Orlando, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland, San Diego, Sacramento, San Francisco, Seattle, St. Louis, Tampa och Washington.