Google Pixel 3 Vs Pixel 3 XL Officiel Avant Arriere

Google medger att Pixel 3 och Pixel 3 XL inte säljer särskilt bra

Google kämpar med sin serie smartphones. Gruppen har underförstått erkänt att försäljningen av dess Pixel 3 och Pixel 3 XL inte har varit upp till dess förväntningar.

Google Pixel 3 Vs Pixel 3 XL Official Front Rear

Uppenbarelsen gjordes av Ruth Porat, finansdirektör för Google och dess moderbolag Alphabet, under telefonsamtalet efter publiceringen av de ekonomiska resultaten. ”Resultaten för hårdvara återspeglar nedgången i Pixel-försäljningen jämfört med året innan, delvis med en stark branschövergripande marknadsföringsaktivitet, med tanke på några senaste tryck på den bästa smarttelefonmarknaden. intervall “, förklarade Ruth Porat.

Det är sant att vi inte ser Pixel 3 och Pixel 3 XL i många händer på gatan. Priset på smartphones verkar vara ett problem eftersom Google börjar på 859 euro – även om det nuvarande priset börjar på 634 euro, som en kampanj. Även om det innebär att lägga in så mycket pengar föredrar användarna att gå till Apple eller Samsung, som är (mycket) mer etablerade än Google på smarttelefonmarknaden.

Kan Google studsa tillbaka? Mellanklassvarianter av pixlarna kommer, dessa kommer att vara Pixel 3a och Pixel 3a XL. De förväntas båda snart. Då kommer det att finnas Pixel 4 och Pixel 4 XL på hösten.