Google Pixel 4a 5G och Pixel 5: Läckta foton och funktioner

Google Pixel 4a 5G och Pixel 5: Läckta foton och funktioner

Google kommer i år att lansera sin nya generation av mobiler, The Google Pixel 5 , men som ni vet har den senaste mobilen de lanserat varit den billiga versionen av deras fjärde generation, Pixel 4a. Nu har de första riktiga bilderna av båda dess 5G-versioner läckt ut, liksom nästa topp i Mountain View-företaget.

Google Pixel 4a 5G och Pixel 5: Läckta foton och funktioner

Det måste erkännas att många av oss inte har förstått genom åren hur man hanterar utbudet av telefoner av Google. Mycket dyra telefoner med funktioner som alltid finns bakom, men ja, med den bästa Android-programvaran på alla sätt. Och med en framtida toppklass som på förhand kommer att ha mellanklassegenskaper .

En design som liknar Google Pixel 4a

För utbudet av Pixel-enheter förväntas i princip två nya modeller, en 4G-version av Google Pixel 4a och den nya Google Pixel 5. Båda har nu läckt ut i en riktig bild som visar baksidan. En bild som delas av XDA, som visar oss båda telefonerna med ett nästan identiskt utseende till varandra på designnivå, inte i storlek. För som vi kan se, medan vi har den minsta på vänster sida Pixel 5 , svart. På höger sida är den vita Pixel 4a 5G med större storlek.

Google Pixel 5 och Pixel 4a 5G

Google Pixel 5 och Pixel 4a 5G

Funktioner i båda pixlarna filtrerade

Tillsammans med bilderna har funktionerna på båda telefonerna också läckt ut på Reddit, och det är här det vi inte riktigt förstår från Google kommer in. Eftersom det är två telefoner, förmodligen från olika generationer, men med spårade egenskaper, utom för skärmstorlek och batteri. För sin del skulle Google Pixel 5 ha två bakre kameror, med en ultravidvinkelsensor och en 12,2 megapixel huvudkamera. Framme skulle kameran vara 8 megapixlar. Processorn som den skulle ha skulle vara Snapdragon 765G . Den skulle komma med 8 GB RAM, 90Hz skärm och en fingeravtrycksläsare bakom utan en minijack-kontakt. Dess batteri skulle vara 4000mAh .

Google Pixel 4a

Pixel 4a

För sin del skulle Google Pixel 4a 5G ha samma kamera bakom och framför , liksom detsamma Snapdragon 765G-processor och 6 GB RAM-minne. Skärmen skulle ha en normal uppdateringsfrekvens, samt en fingeravtrycksläsare och en minijack-kontakt för hörlurar. I detta fall skulle batteriet vara 3800mAh . När det gäller storlek kommer Pixel 5 att vara mindre med en 6-tums skärm, medan Pixel 4a 5G kommer att ha en större 6,2-tums skärm. Två telefoner som liknar varandra, något som förvirrar oss mycket om Googles strategi med sina produktsortiment.