fuite-image-presse-google-pixel

Google Pixel: ett pressfoto läckt ut och avslöjar flera detaljer

Bilder av Pixel och Pixel XL, Googles nästa smartphones, har redan läckt ut på Internet för några dagar sedan. Idag har vi rätt till ett pressfoto som presenterades av VentureBeat. Den släpps av Google från och med den 4 oktober, när smartphones kommer att presenteras. Webbplatserna kommer att kunna använda den för att illustrera sina artiklar.

läcka-bild-tryck-google-pixel

Den här bilden visar att Google kommer att använda sin nya appstartare som standard. Som en påminnelse måste du svepa uppåt för att visa alla installerade applikationer. Det finns också en G-knapp längst upp till vänster som låter dig göra en snabb Google-sökning och ha trender i realtid. Till höger hittar vi datumet med månaden skriven som liten under dagen.

På den nedre delen kan vi märka förändringen i åtgärdsknapparna. Inget mer svart bakgrund, gör plats för en ljus bakgrund med ikoner fyllda med vitt. Hittills ritades ikonerna men var tomma.

Ingen ny information om specifikationer. Enligt de senaste rykten kommer Pixel och Pixel XL att ha Snapdragon 821-processor, 4 GB RAM, en 12-megapixelkamera, en USB-C-port och Android Nougat. Pixel skulle ha en 5,1-tums 1080p-skärm, där Pixel XL skulle ha en 5,5-tums QHD-skärm. De skulle börja på $ 649.