Google Pixel Bleu Google Pixel XL Blanc

Google Pixel XL 2 läckte specifikationer, inklusive en skärm med bildförhållandet 18: 9

En trend sätter sig på smartphones i år: långsträckta skärmar med tunna kanter. Vi har redan sett denna trend på Samsungs Galaxy S8 och LGs G6. Andra modeller förväntas ha en liknande design och det finns särskilt Googles Pixel 2 i paketet.

Google Pixel Blå Google Pixel XL Vit

En Pixel XL 2 dök upp på GFXBench, ett riktmärkeverktyg som påstår sig vara populärt inom området. Resultaten gör det möjligt att hitta några tekniska egenskaper för nästa smartphone från Google i version XL. Skärmen annonseras vara 5,6 tum med en definition på 2560 x 1312 pixlar. Som jämförelse har den nuvarande Pixel XL en 5,5-tums skärm.

Vi hittar sedan en Qualcomm-processor klockad på 2,4 GHz med åtta kärnor och ett Adreno 540-grafikchip.Det verkar vara Snapdragon 835-processorn med tanke på egenskaperna och det skulle vara ganska logiskt i sig. När det gäller RAM hittar vi 4 GB RAM. Sedan kommer lagring där riktmärket läste 100 GB. Detta är verkligen ett fel och Pixel XL 2 kommer förmodligen att ha 128 GB. Slutligen meddelade kameran att den är 12 megapixlar på baksidan och 7 megapixlar på baksidan. ‘innan. Det bör noteras i förbigående att den testade terminalen kör Android 7.1.1, men den slutliga modellen kommer att vara Android 8.0 (Android O).

Google förväntas tillkännage sin Pixel 2 och Pixel XL 2 i höst. De bör marknadsföras i Frankrike den här gången med vetskap om att Google Assistant nu finns på franska.