Hangouts Abandon Support SMS

Google släpper SMS-stöd i sin Hangouts-app

Google och meddelanden, det är två. Den amerikanska gruppen har många applikationer att samtala, så mycket att många internetanvändare skrattar. Många förstår inte varför Google inte erbjuder en enda universell lösning, som Apple med sin applikation som hanterar SMS och iMessage.

Hangouts Drop Support SMS

För att få mer förvirring meddelade Google i helgen att Hangouts-applikationen kommer att överge SMS-stöd från och med 22 maj. Användare kommer att få en varning i appen från och med den 27 mars, nämligen kommande måndag och berätta nyheterna. ”SMS i Hangouts kommer snart att vara borta. För att skicka textmeddelanden, byt till ett annat program som redan finns på din telefon ”anger meddelandet.

Med Hangouts kan användarna därför bara skicka meddelanden till varandra via Internet. Det är bättre än att skicka text på papper eftersom den här åtgärden möjliggör bättre stabilitet och hastighet. Hangouts kan dock endast användas med andra användare som har Hangouts. Med SMS var det möjligt att prata med vänner, kollegor, släktingar från ett ställe.

I sitt meddelande anger Google dock att Google Voice-användare inte påverkas av denna förändring.