Free Logo

Gratis: Freebox Revolution integrerar nu CanalSat Panorama-kanaler

Gratis idag tillkännagav ankomsten av CanalSat Panorama-kanaler för kunder utrustade med en Freebox Revolution. Det finns totalt 50 och de är tillgängliga för alla prenumeranter med den senaste Freebox. För andra är priset 24,90 € / månad som det alltid har varit. Här är de kanaler som erbjuds:

fria kedjor-kanalsat-panorama

Prenumerationen med en Freebox Revolution fakturerades hittills till 37,97 € / månad. Det går till 39,99 € med tillägg av CanalSat Panorama-kanaler. Vi kan se att skillnaden är mer än minimal med tanke på de tillagda kanalerna. Kunder som inte är intresserade och vill stanna till 37,97 € / månad kan dock komma fram till Free och ansöka. Tillgångsleverantören tar sedan hand om att gå tillbaka.

Ett annat intressant element, tillgång till myCanal. Detta är Canal + / CanalSat-plattformen som låter dig titta på tv från din PC / Mac, din smartphone, din surfplatta eller till och med konsoler. Förutom att titta på live-tv ger myCanal tillgång till on-demand-program.

CanalSat Panorama-kanaler läggs till idag för kunder med en Freebox Revolution. Detta gäller både de som använder ADSL och de som använder VDSL eller fiber.