Freebox Delta Devialet 1024x586

Gratis skulle förbereda en ny, billigare Freebox för i år

Freebox Delta och Freebox One kan mycket väl gå med i en ny låda i år. Enligt Android TV-rykten, som följer nyheterna om multimediaboxar på Android TV, lanserar Free en ny, billigare Freebox i år.

”Bekräftat av flera källor kommer den franska operatören Free att lansera en billigare Freebox under Android TV i år. Delta och The har inte riktigt stört den fasta marknaden, de är för dyra och Free vill erbjuda en ny låda som är mycket billigare ”, säger Android TV-rykten. Han tillägger att han har 100% förtroende för detta rykte.

Det är sant att Freebox Delta och Freebox One har ett visst pris, särskilt det första som kostar 60 € / månad (inklusive 10 € / månad för Devialet-högtalaren). Det är mycket dyrare än den takt som Free har vant sina kunder med.

Denna nya låda kan betyda att en ersättare för Freebox Mini 4K kommer. Det är i alla fall inte omöjligt. Xavier Niel, chefen för Free, sa i maj att han ville “Att hitta ett intervall som är ett tillgängligt transparent erbjudande som får dig att drömma”. I slutet av 2018 nämnde han en ny Freebox härifrån “1, 2 eller 3 år”.