GTA 5 på PC, Take-Two meddelar bomb som överträffar alla förväntningar

Take-Two har precis talat om Grand Theft Auto V alias GTA 5 av Rockstar för PC, Xbox One och Playstation 4. Dess utveckling pågår och titeln skulle tillkännages som en riktig liten “bomb” som överstiger överlägset fansens förväntningar.

GTA 5

Strauss Zelnick, storchefen på Take-Two, tror att nästa utgåvor av flaggskeppstiteln GTA 5 för Next Gen-konsoler (Xbox One och PlayStation 4) och datorer kommer att överraska alla. Detta actionäventyrsspel med öppet läge skulle vara “ingenting annat än det bästa som kan tillfredsställa Rockstar “.

GTA 5 på PC, ett hisnande spel?

GTA 5 har varit en stor hit på Xbox 360 och PlayStation 3 med över 34 miljoner sålda exemplar. Denna framgång imponerar inte på Strauss Zelnick som tror att serien kan göra mycket bättre och att det finns 7 miljarder människor på jorden, marknaden skulle därför vara enorm. I syfte att slå alla rekord meddelar han att utvecklingen är så intensiv att ” Oavsett förväntningarna vill de överträffa dem “Och frågan om att veta om titeln kommer att kunna svara på fansens önskningar skulle svaret redan vara känt” Jag kan garantera dig att det blir hisnande “.

Utnämningen ges därför. Grand Theft Auto V kommer till Xbox One, PlayStation 4 och PC i höst. Det finns inget exakt datum ännu, men vissa onlinebutiker har satt ett datum för 7 eller 14 november.