GUNDAM VERSUS 600x337

Gundam Versus: En öppen beta och exklusivt förbeställningsinnehåll

Släpptes i Japan och på asiatiskt territorium i början av månaden den PS4, illustreras robotkampspelet igen med ett tillkännagivande som helt klart inte kommer att behaga alla.

De första nyheterna är ganska bra: En öppen beta kommer att kunna spelas strax före spelets ankomst i väst, vilket gör att spelarna får en känsla för produkten och utvecklare kan göra stresstester eller justeringar i sista minuten. .

GUNDAM VERSUS 600x337

Men det andra är svårare att stödja, eftersom det är innehåll som erbjuds de som kommer att köpa spelet innan det släpps. Tre Gundam kostymer utgör denna bonus DLC, nämligen Gundam Barbato Lupus, den Gundam Virtue, och den Hot Scramble Gundam. Detta är respektlöst nog för japanska spelare, som var tvungna att köpa en dyrare version av spelet för att få tillgång till dessa bonusar, Premium G Sound Edition.

Och det är inte över, eftersom Hot Scramble Gundam har meddelats som exklusivt förbeställningsinnehåll. Översättning, om du inte köper spelet innan du har kunnat ge dig en åsikt om det kommer detta innehåll att vara oåtkomligt för dig, till skillnad från de andra två, säljs separat som DLC. Avgörande desto mer förolämpande eftersom det enligt den första återkopplingen är ett av de mest kraftfulla elementen i spelet.

Western release släpps den 29 september, låt oss hoppas medan vi väntar på det Bandai Namco kommer att ha den goda känslan av att ompröva detta beslut som definitivt kommer att göra mindre glada än missnöjda.