Soutien Gorge Sante 600x335

Hälsa: och här är behå … som kan upptäcka bröstcancer

Anslutna föremål sprider sig i vårt dagliga liv och det går inte en vecka utan att en sådan tillverkare tillkännager en ny generation hälsoarmband eller klocka med integrerad virtuell tränare. Utöver den uppriktiga gadgetaspekten av många av dessa produkter, finns det också försök att förena teknik med hälsoobjekt, som projektet av Julian Rios Cantu, som bara är 18 år gammal just har presenterat en behå som kan upptäcka potentiellt cancerösa brösttumörer.

Sante Bra 600x335

Framtidens behå kommer utan tvekan att lyckas förena skönhetsfördelen och kvinnors hälsa

Unga Julian föreställde sig hans anti-cancer-behå efter avlägsnande av båda brösten från sin mor för att övervinna en särskilt virulent bröstcancer. Den anslutna behåen fungerar naturligtvis från en mängd sensorer, exakt 200, som spenderar sin tid på att skanna bröstet för att upptäcka den minsta avvikelsen i storlek, vikt, temperatur eller till och med blodflödet.

Mammografi 600x201

Innan ankomsten av cancer-upptäckt-BH, ingenting slår en vanlig mammogram för att skydda dig från obehagliga överraskningar

Tilldelas på Student Entrepreneur Awards (GSEA) , uppfinningen av gymnasieeleverna kan mycket väl revolutionera det förebyggande tillvägagångssättet för bröstcancer, om de erhållna resultaten verkligen kan jämföras med ett mammogram. Nu finansierad kan Julian Rios Cantus anti-cancer-bh marknadsföras inom några år.