Han gjorde det bästa målet 2015 ... slutade sedan med fotboll för att bli en pro gamer på Fifa!

Han gjorde det bästa målet 2015 … slutade sedan med fotboll för att bli en pro gamer på Fifa!

Det är en ganska surrealistisk berättelse, och som ändå i sig representerar vissa utvecklingar av våra tekniska samhällen. Wendell Lira är inte känd för allmänheten, och ändå fick den här unga mannen priset 2015 Puskas, som belönar årets bästa mål; 11 mars 2015, Wendell Lira har verkligen producerat en magisk cykel, en gest utförd till perfektion och som tycktes vara en ljus framtid för den unga pro-spelaren.

Denna överdådiga avkastning gav Wendell Lira Puskas-utmärkelsen för årets vackraste mål 2015

Men Wendell trakasserades inte av huvudjägarna i Barça eller PSG, av den enkla anledningen att spelaren definitivt har stoppat professionell fotboll … för att bättre ägna sig åt sin sanna passion: Fifa !

Wendell Fifa

Vänskapsmatchen mellan Wendell och FIFA-världsmästaren Abdelaziz Ashehri, som slutade med poängen 6 till 1 … till förmån för Wendell!

Från läderbollen till den virtuella bollen tvekade Wendell inte att bestämma sig, och han tog det bra för att den vid sidan av Puskas-prisutdelningen krossade bokstavligen Fifa-världsmästaren Abdelaziz Alshehri, under en vänskapsmatch. Med ställningen 6-1 till sin fördel,fd fotbollsspelare konverteras tillbaka till fotbollsspelare visade att han var lika begåvad i sin nya riktning … ”Min dröm är nu att bli FIFA-världsmästare »Till och med erkänner i en andedräkt det nya underbarnet av Pad.