Han gjorde det bästa målet 2015 … slutade sedan med fotboll för att bli en pro gamer på Fifa!

Han gjorde det bästa målet 2015 ... slutade sedan med fotboll för att bli en pro gamer på Fifa!

Det är en ganska surrealistisk berättelse, och som ändå i sig representerar vissa utvecklingar av våra tekniska samhällen. Wendell Lira är inte känd för allmänheten, och ändå fick den här unga mannen priset 2015 Puskas, som belönar årets bästa mål; 11 mars 2015, Wendell Lira har verkligen producerat en magisk cykel, en gest utförd till perfektion och som tycktes vara en ljus framtid för den unga pro-spelaren.

Denna överdådiga avkastning gav Wendell Lira Puskas-utmärkelsen för årets vackraste mål 2015

Men Wendell trakasserades inte av huvudjägarna i Barça eller PSG, av den enkla anledningen att spelaren definitivt har stoppat professionell fotboll … för att bättre ägna sig åt sin sanna passion: Fifa !

Wendell Fifa

Vänskapsmatchen mellan Wendell och FIFA-världsmästaren Abdelaziz Ashehri, som slutade med poängen 6 till 1 … till förmån för Wendell!

Från läderbollen till den virtuella bollen tvekade Wendell inte att bestämma sig, och han tog det bra för att den vid sidan av Puskas-prisutdelningen krossade bokstavligen Fifa-världsmästaren Abdelaziz Alshehri, under en vänskapsmatch. Med ställningen 6-1 till sin fördel,fd fotbollsspelare konverteras tillbaka till fotbollsspelare visade att han var lika begåvad i sin nya riktning … ”Min dröm är nu att bli FIFA-världsmästare »Till och med erkänner i en andedräkt det nya underbarnet av Pad.