pc-samsung-artpc-pulse

Här är ArtPC Pulse, den nya datorn från Samsung som har en högsta ränta

Samsung har en ny dator, den heter ArtPC Pulse och klassificeras i high end. Faktum är att första priset är 1 199,99 dollar. Du kan klättra flera hundra dollar beroende på den valda konfigurationen (komponenter, RAM, etc.).

pc-samsung-artpc-puls

ArtPC Pulse erbjuder en intressant design som påminner om en cylinder. Flera tillverkare har redan antagit en sådan design, som Apple med sin Mac Pro eller HP med Pavilion Wave. Samsungs dator är matt svart. När det gäller specifikationer erbjuder modellen $ 1 199,99 Intels Core i5-processor (klockad vid 2,7 GHz), 8 GB RAM (DDR4), 256 GB lagringsutrymme på en SSD och grafikkortet. AMD Radeon RX 460. Enligt Samsung räcker det för att dekomprimera filer som är kodade i H.265 för 4K. Dessutom erbjuds en Harman Kardon 360 graders högtalare.

En annan modell, som kostar 1 599,99 dollar, har en Core i7-processor, 1 TB hårddisklagring och 16 GB RAM-minne. De två modellerna, som körs på Windows 10, kommer att säljas den 28 oktober … i USA åtminstone. Det specificeras inte om Europa kommer att kunna dra nytta av det samma datum.