HoloLens kommer att marknadsföras väl i Frankrike;  förbeställningar är öppna

HoloLens kommer att marknadsföras väl i Frankrike; förbeställningar är öppna

Det är genom ett “befriande” uttalande som Microsoftidag tillkännager tillgängligheten av Microsoft HoloLens, äkta fristående holografisk dator, förbeställ online på Microsoft Store för leverans i slutet av november. ”Augmented reality-headsetet fanns redan i USA och Kanada sedan den 31 mars 2016, men den här gången kan franska utvecklare äntligen börja skapa dedikerade applikationer.

Två referenser finns att köpa, Microsoft HoloLens Development Edition till 3299 € och den Microsoft HoloLens Commercial Suite till 5 489 €. De första leveranserna kommer att göras från Slutet av november.

Microsoft HoloLens vänsterprofil

Alex Kidman, Ingenjörsdirektör för HoloLens, Microsoft Windows and Devices Group är entusiastisk över denna utvidgning av de potentiella marknaderna för HoloLens: ” vi har bara skrapat över möjligheterna till blandad verklighet och vi kan inte vänta med att se detta momentum sprida sig till de nya marknaderna som meddelas idag“.

HoloLens kommer igång

Observera att Microsoft tillkännager detta i samband med den franska utgåvan av HoloLens Windows 10 kommer att uppdateras 2017 för att införliva Windows Holographic, ett verktyg som gör det lättare att utveckla innehåll för HoloLens. Slutligen bör det noteras att Microsoft pratar om blandad verklighet om återgivning av dess HoloLens, och inte augmented reality, vilket är den term som erkänns av allmänheten …